SPF
Vasaloppet

CeraVellä uskomme ihonhoidon voimaan, joka ulottuu kauneuden ulkopuolelle – kyse on jokaisen seikkailun omaksumisesta itsevarmuudella. Siksi olemme erittäin innoissamme Vasaloppet 45:n isännyydestämme vuonna 2024. Vasaloppet 45 on 45 kilometrin pituinen hiihtokilpailu, joka seuraa osaa legendaarisesta Vasaloppet-reitistä Sälenistä Moraan. Se on fyysisesti vaativa haaste, joka houkuttelee hiihtäjiä ympäri maailman osallistumaan ja testaamaan rajojaan.


Vasaloppet 45:n haastavissa talviolosuhteissa on tärkeää huolehtia ihosta, sillä kylmät sääolosuhteet voivat olla haastavia ja johtaa ihon kuivumiseen. CeraVen tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa, ja kaikissa tuotteissa on kolme välttämätöntä keramidia (1, 3 ja 6-II), jotka auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria ja ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Yhdessä MVE-teknologian kanssa CeraVen voiteet tarjoavat jatkuvaa kosteutusta iholle pitkäaikaisesti, myös hiihtoladulla.


CeraVe on ylpeä osallistumisestaan Vasaloppet 45:een ja sen ympärillä tapahtuvaan upeaan tilaisuukseen. Ihonhoito on tärkeä osa hyvinvoinissa – se auttaa valmistautumaan ulkoilun haasteisiin ja toipumaan niistä. Riippumatta siitä, oletko kokenut urheilija vai nautitko rentouttavista talviaktiviteeteista, ihonhoito on tärkeää. CeraVen tuotteilla, jotka löytyvät kylpyhuoneesi kaapista, voit huolehtia ihosi terveydestä. CeraVe varmistaa, että ihosi suojakerros pysyy vahvana, jolloin voit keskittyä täysin tavoitteidesi saavuttamiseen.


Lähde mukaamme ladulle ja lue lisää CeraVesta ja Vasaloppet 45:stä alla.

Message
Download Chrome