SPF
Retinoli on A-vitamiinijohdannainen, joka edistää ihon luonnollista kuoriutumista. Se auttaa tasoittamaan ihoa ja häivyttämään ohuita juonteita, ryppyjä, rakennetta ja epätasaista sävyä.

Tärkeää tietoa retinolista

  • Retinolin käytön aloittamisen yhteydessä voi esiintyä lievää hilseilyä tai punoitusta. Jos haittavaikutuksia tai ärsytystä esiintyy, on parasta vähentää käyttökertojen määrä ja tiheyttä, kunnes ihosi tottuu. Voit esim. levittää retinolia joka kolmas ilta ja lisätä käyttötiheyttä asteittain sitä mukaa, kun ihosi tottuu siihen. Kun levität retinolia, vältä koskemasta silmiin ja huuliin. Jos olet epävarma, kysy neuvoa apteekista, lääkäriltä tai ihotautilääkäriltä.

  • Retinolia voidaan käyttää turvallisesti monien muiden ihonhoitoaineiden kanssa, mutta on tärkeää välttää liiallista kuorivien aineiden käyttöä ihoärsytyksen ehkäisemiseksi.

  • Retinoli edistää ihon luonnollista kuoriutumista ja kuolleiden ihosolujen irtoamista, mikä voi auttaa parantamaan ihon pintaa.

  • Retinolia käytetään yleisesti ihonhoitotuotteissa. Illalla kannattaa käyttää retinoliseerumia, sillä retinolin on todettu hajoavan altistuessaan auringonvalolle, mikä heikentää sen tehoa. Jos retinolin käytön aloituksessa ilmenee kuivuutta tai ärsytystä, vähennä käyttötiheyttä, kunnes iho tottuu.

  • Retinoli kuuluu ihonhoidon ainesosien retinoidiperheeseen. Useimmat retinoidit ovat reseptilääkkeitä, mutta monia retinolia sisältäviä tuotteita voi hankkia reseptittä apteekeissa. Retinolia käytetään usein koostumuksissa, jotka auttavat häivyttämään ikääntymiseen liittyviä merkkejä, kuten ohuita juonteita ja ryppyjä. Retinolia on myös koostumuksissa, jotka auttavat parantamaan ihon rakennetta, hehkua ja aknen jättämiä jälkiä.

  • Päivittäinen aurinkosuojan käyttö on olennainen osa jokaista ihonhoitorutiinia. Retinolia käytettäessä on erityisen tärkeää muistaa suojautua auringolta.

  • Retinoli auttaa ehkäisemään kuolleiden ihosolujen kertymistä ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa sävyä ja rakennetta, mukaan lukien näkyvät muutokset luonnollisessa ikääntymisprosessissa tai aknen jättämät jäljet. Ikääntymisen merkkejä torjuvan retinolin kuoriva vaikutus tekee siitä tehokkaan ainesosan, joka häivyttää ohuita juonteita ja ryppyjä ja parantaa ihon rakennetta ja hehkua.

    Retinoli voi myös auttaa häivyttämään aknen jättämiä jälkiä. Lisäksi sen on osoitettu auttavan vähentämään ihohuokosten näkyvyyttä ja tasoittamaan ihon yleistä sävyä ja rakennetta.

  • Retinolin kuoriva vaikutus auttaa häivyttämään aknen aiheuttamia jälkiä edistämällä värimuutoksia.

Pysy ajan tasalla kaikista ihonhoitoon liittyvistä asioista

Rekisteröidy saadaksesi tietoa uusista tuotteista, ihonhoitorutiineista, vinkeistä ja erikoistarjouksista.*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla ja Googlen tietosuojakäytännöillä ja käyttöehdoilla.
Message
Download Chrome