SPF
Hyaluronihappo on sokeri, jota keho tuottaa luonnostaan. Sitä löytyy iholta ja se auttaa pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Hyaluronihappo toimii kuin sieni, joka vetää puoleensa vettä ja sitoo sitä. Siksi se kosteuttaa tehokkaasti. Ihon luonnollinen hyaluronihapon tuotanto vähenee iän myötä, minkä vuoksi on tärkeää täydentää ihoa ihonhoitotuotteilla, jotka sisältävät tätä ainesosaa.

Tärkeää tietoa hyaluronihaposta

  • Hyaluronihappo on ihanteellinen ainesosa kaikille ihotyypeille, sillä se auttaa kosteuttamaan ihoa jättämättä sitä rasvaiseksi. Hyaluronihappotaso laskee luonnollisesti iän myötä, minkä vuoksi on tärkeää valita ihonhoitotuotteita, jotka voivat täydentää ihoa tällä ainesosalla.

  • Hyaluronihappo on erittäin tehokas kosteuttava ainesosa kaikille ihotyypeille. Se voi auttaa palauttamaan pitkäkestoisen kosteuden kuivalle iholle, myös käsille ja jaloille.

  • Hyaluronihappoa käytetään kosteuttavana ainesosana monissa tuotteissa, ja sitä löytyy usein tuotteista, jotka sisältävät ainesosia, kuten niasiiniamidia tai salisyylihappoa, jotka auttavat vetämään kosteutta ihoon ja säilyttämään sen.

  • Hyaluronihappoa käytetään kaikenlaisissa ihonhoitotuotteissa, kuten puhdistustuotteissa, voiteissa ja seerumeissa. Hellävaraisuutensa ansiosta hyaluronihappo sopii herkälle iholle tai herkille alueille, kuten silmien ympärille.

  • Hyaluronihappo auttaa säilyttämään ihon kosteustason. Levitettynä hyaluronihappo muodostaa iholle kosteuskerroksen, joka tekee ihosta pehmeän ja sileän. Ihon pinnan kosteuttamisen lisäksi hyaluronihappo auttaa tekemään ihosta täyteläisemmän.

  • Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa. Mitä nuorempi iho on, sitä enemmän hyaluronihappoa ihossa on, jotta se pysyy kosteutettuna. Hyaluronihappotasot vähenevät ajan myötä, mikä puolestaan heikentää ihon kykyä palauttaa kosteutta.

Pysy ajan tasalla kaikista ihonhoitoon liittyvistä asioista

Rekisteröidy saadaksesi tietoa uusista tuotteista, ihonhoitorutiineista, vinkeistä ja erikoistarjouksista.*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla ja Googlen tietosuojakäytännöillä ja käyttöehdoilla.
Message
Download Chrome