SPF
Salisyylihappo, beeta-hydroksihappo (BHA), on tunnettu kuorivista ominaisuuksistaan, jotka edistävät kuolleiden ihosolujen luonnollista poistumista. Tämä auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja edistää kirkkaampaa ja raikkaampaa ihoa. CeraVen valikoimasta löydät ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät salisyylihappoa ja on suunniteltu akneen taipuvaiselle iholle sekä karhean ja kuivuuden takia rosoinen ihon hoitoon vartalolla.​

Tärkeää tietoa salisyylihaposta

  • Salisyylihapon hellävaraisia kuorivia ominaisuuksia on puhdistustuotteissa, voiteissa ja kasvovoiteissa. Se on erityisen yleinen ja hyödyllinen ihonhoitotuotteissa, jotka on suunniteltu erityisesti karhealle ja kuivalle iholle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Ohjeiden mukaan käytettynä nämä tuotteet voivat auttaa silottamaan ja puhdistamaan ihoa.

  • Jokaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu päivittäinen aurinkosuoja, jota käytetään joka aamu sateisesta tai aurinkoisesta päivästä huolimatta. Salisyylihapon kuorivat vaikutukset voivat kuitenkin tehdä ihosta herkemmän auringon UV-säteilylle, joten on erityisen tärkeää muistaa aurinkosuoja.

  • Salisyylihappo on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on karhea tai kuiva iho ja akneen taipuvainen iho.

Pysy ajan tasalla kaikista ihonhoitoon liittyvistä asioista

Rekisteröidy saadaksesi tietoa uusista tuotteista, ihonhoitorutiineista, vinkeistä ja erikoistarjouksista.*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla ja Googlen tietosuojakäytännöillä ja käyttöehdoilla.
Message
Download Chrome