SPF
CeraVe perustettiin vuonna 2005. Se on ihonhoitobrändi, joka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Se tarjoaa kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät kolmea tärkeää​ keramidia (1,3 ja 6-II), ja joiden mullistava toimitusjärjestelmä, MVE-teknologia (MultiVesicular Emulsion Technology) auttaa palauttamaan ihon luonnollisen suojamuurin.​

CeraVen taustalla oleva tiede

CeraVe syntyi ihon omia keramideja sisältävän MVE-teknologian (MultiVesicular Emulsion Technology) kehitystyön yhteydessä. Meillä on ainoa ihonhoitotuotteiden sarja, jossa on ainutlaatuinen kolmen tärkeän keramidin yhdistelmä sekä patentoitu MVE-teknologia, joka vapauttaa asteittain keramideja sisältävää koostumustamme pitkäksi aikaa. MVE on kuin pallo, jonka kerrokset liukenevat hitaasti ja vapauttavat ainesosia ihoon. Tuotteet toimivat myös levityksen jälkeen ja kosteuttavat ihoasi koko päivän vain yhdellä käyttökerralla. Järjestelmä ja ainutlaatuinen ihon omien keramidien yhdistelmä auttavat palauttamaan ihon keramideja, lievittävät ihon kuivuutta, vähentävät kosteuden haihtumista, lisäävät kosteutusta ja auttavat ylläpitämään ihon suojamuuria.

Ihotautilääkäri tutkimassa potilaan ihoa

Ihotautilääkärien suosittelema ihonhoito

CeraVe on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja se on amerikkalaisten ihotautilääkärien eniten suosittelema kosteuttava ihonhoidon tuotemerkki. CeraVe voi auttaa, tarvitsitpa ihonhoitoa kuivalle, herkälle, rasvoittuvalle tai sekaiholle tai kärsit iho-ongelmista, kuten karheasta ja kuivasta tai akneen taipuvaisesta ihosta.

Message
Download Chrome