SPF
Meet the team
Tyttö pitelee CeraVe-kosteusvoidepulloa ulkona

Martine Halvorsen

Martine Halvorsen, 25-vuotias norjalainen kirjailija ja vaikuttaja, on tullut tunnetuksi kahden merkittävän kirjan ja sosiaalisen median kautta. Martine on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä puhujana ja esikuvana – vaikuttava profiili, jolla on läsnäolo verkossa, podcasteissa ja blogeissa. Nyt hän liittyy CeraVe-tiimiin osallistuakseen Vasaloppet 45:een, joka on puolet arvostetun Vasaloppetin matkasta ja jälleen uusi haaste Martinelle valloitettavaksi.

Martinelle omistautuminen harjoitteluun ja terveyteen (sekä fyysiseen että henkiseen) tekee hänestä vahvan lisän CeraVe-tiimiin, ja olemme innoissamme, että hän ottaa haasteen vastaan kanssamme. Lue lisää klikkaamalla alta olevaa näppäintä, kuinka Martine valmistautuu Vasaloppet 45:een, mikä häntä motivoi ja kuinka hänen suosikki CeraVe -tuotteensa auttavat häntä ladulla.

Klikkaa täsä lukeaksesi lisää Martinen valmistautumisesta Vasaloppet 45:een.

Pernilla Böckerman

Pernilla Böckerman, 23-vuotias suomalainen fitness-urheilija ja vaikuttaja, ei ole vain voittanut MM-kisat Bikini Fitnessissä junioriluokassa vuonna 2021, mutta hänet on myös palkittu Vuoden Tulokkaana Tubeconissa 2015, Vuoden Fitness -palkinnolla Creator Awardsissa 2022, ja voittanut Suomen version Tanssii Tähtien Kanssa 2023. Läsnäolollaan televisioruuduissa ja erottuvalla äänellään podcast-maailmassa Pernilla on luonut itselleen vaikuttavan uran.

Hänen menestyksekäs ja monipuolinen taustansa fitness-maailmassa tekee hänestä ihanteellisen ehdokkaan liittyä CeraVe-tiimiin ja kohdata Vasaloppet 45:n haastavan matkan. Lue lisää Pernillasta klikkaamalla alta olevaa näppäintä, hänen suosikki CeraVe-tuotteistaan ja hänen valmistautumisestaan Vasaloppet 45:een varten.

Klikkaa täsä lukeaksesi lisää Pernillan valmistautumisesta Vasaloppet 45:een.
Tyttö hymyilee suksien ja suojalasien kanssa.
Message
Download Chrome