SPF
Cold adventures

Ennen treeniä: Valmistaudu oikeilla vaatteilla ja ihonhoitotuotteilla

Samaan tapaan kuin sanotaan, ettei ole huonoa säätä, vaan ainustaan huonosti valittuja vaatteita, tämä pätee itse asiassa myös treeniisi ja ihonhoitoon. Suojataksesi ihosi hankaukselta ja rasitukselta, on tärkeää valita oikeat vaatteet, mutta myös oikeat ihonhoitotuotteet. Erityisen herkille tai alttiille iholle levitä kerros CeraVe'n Advanced Repair Ointmentia, geelivoide, joka tarjoaa intensiivistä kosteutusta. Täydellinen esimerkiksi kuiville käsille ja huulille (ja kaikenikäisille!).

Ennen treeniä: Valmistaudu kasvot kosteuttamalla ja suojautumalla auringolta

Nyt kun olet valmistellut vartalosii treeniä varten, kiinnitämme huomiota kasvoihisi, mikä on erityisen tärkeää ulkona harjoitellessa. Kasvosi tarvitsevat sekä kosteutusta että suojaa auringon voimakkailta säteiltä.

Aloita kosteuttavalla seerumilla, kuten CeraVe'n Hyaluronic Acid Serumilla. Jatka päivävoiteella, jossa on aurinkosuoja, jotta se ravitsee ihoasi ja suojaa sitä auringolta. Kaksi helppoa vaihetta, ja kasvosi ovat valmiina sekä treeniin että aurinkoon.

Treenin jälkeen: Aika antaa ihollesi ansaittua huolenpitoa ja kosteutusta

Intensiivisen treenin jälkeen anna ihosi an`saittu suihku ja puhdista se CeraVe'n Foaming Oil Cleanserilla. Tämä hellävarainen puhdistusaine, joka sopii sekä vartalolle että kasvoille, poistaa hien ja lian ihon kuivattamatta. Jatka kosteuttamista CeraVe'n Moisturising Creamilla tai CeraVe'n Moisturising Lotionilla kosteutetulle iholle jopa 24 tuntia.

Treenin jälkeen: Käsittele ärsytystä ja ihon epätasaisuuksia

Intensiivisen treenin jälkeen ihon voi olla tavallista herkempi ärsytykselle, kutinalle ja ehkäpä pienille epätasaisuuksille. Tämä voi johtua lisääntyneestä hikoilusta ja useista suihkuista, jotka voivat vaikuttaa ihon luonnolliseen tasapainoon.

Rauhoittaaksesi ja hoitaaksesi ihoasi suosittelemme CeraVe SA Smoothing Cleanseria ja SA Smoothing Creamia. Nämä tuotteet on erityisesti suunniteltu sisältämään salisyylihappoa (SA), joka kuorii ja pehmentää ihoa samalla auttaen rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

CeraVe - enemmän kuin ihonhoitoa, se on rakkaus iholle

CeraVe ei ole pelkästään sarja (upeita) tuotteita; se on ihonrakkauden ilmentymä. Tavoitteenamme on olla ihosi ensisijainen puolustaja treenien aikana, jotta voit keskittyä voittamaan fyysiset haasteesi itsevarmuudella ja hehkuvalla iholla. 💙🏋️‍♂️🌟

*Instrumentaalinen testi

Message
Download Chrome