SPF

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä CeraVe-tuotteita voi ostaa

 • CeraVe-tuotteet ovat saatavilla apteekeista.

 • Kyllä, CeraVe-tuotenäytteitä on jaossa CeraVe-apteekeissa ja ihotautilääkäreiden vastaanotoilla.

Ihonhoidon tiedettä

 • Ihotautilääkärit suosittelevat usein käyttämään hajusteettomia tuotteita, koska hajusteille voidaan olla allergisia.

 • Ihon suojamuurilla tarkoitetaan ihon ulointa kerrosta. Sen koostumuksessa on 50 % keramideja, 25 % kolesterolia ja 10–25 % rasvahappoja. Keramidien puute ihossa voi johtaa kosteuden menetykseen, ihon kuivumiseen ja halkeiluun ja/tai tulehdukseen ja ihoärsytykseen, koska allergeenit ja haitta-aineet pääsevät ihon suojakerroksen läpi.

 • Ihossa on luonnostaan keramideja, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteutta, pitävät ihoärsytystä aiheuttavat aineet poissa ja korjaavat ihon suojamuuria. Ajan myötä keramidit hupenevat, jolloin ihosta voi tulla kuiva, eloton, ärtynyt tai halkeileva. Keramidien oikea tasapaino on tärkeää, jotta ihon suojamuuri toimii ihanteellisesti ja iho pysyy kauniin ja hyvinvoivan näköisenä. Lue lisää keramideista.

CeraVe-tuotesarja

 • Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetyn CeraVe-tuotesarjan tarkoitus on tarjota ihonhoitotuotteita, jotka tekevät enemmän kuin vain kosteuttavat ihon pintaa. CeraVe tarjoaa sarjan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät yhdistelmän kolmea tieteellisten tutkimusten perusteella tunnistettua iholle tärkeää" keramidia. CeraVe-tuotteet vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria ja lukitsevat kosteuden ihoon pitkäkestoisesti. Tuotteet tarjoavat pitkäkestoisia vaikutuksia kauniin ja hyvinvoivan näköisen ihon saamiseksi. Lue CeraVen koko tarina täältä

 • Vuonna 2005 yhdysvaltalaistutkijat ryhtyivät yhteistyöhön johtavien ihotautilääkärien kanssa kehittääkseen CeraVe-tuotemerkin. Tavoitteena oli luoda sarja ihonhoitotuotteita, jotka oli suunniteltu vahvistamaan ihon suojamuuria. Asiantuntijat ymmärsivät, että ihon suojamuurilla on tärkeä merkitys ihon terveydelle ja että kun iholla ilmenee ongelmia, suojamuurista puuttuu sen tärkeimpiä rakennusosia eli keramideja. CeraVe tarjoaa kattavan sarjan tuotteita, jotka sisältävät ihon hyvinvoinnille välttämättömiä keramideja.

 • CeraVe-tuotteissa käytetty patentoitu Multivesicular Emulsion (MVE) -teknologia auttaa vapauttamaan kosteuttavia ainesosia hallitusti jopa 24 tunnin ajan, jotta iho säilyisi pehmeänä koko päivän.

 • CeraVe tarjoaa valikoiman tuotteita sekä kasvoille että vartalolle. Lue aina pakkausselosteesta tuotten käyttötarkoitus.

 • CeraVe-tuotevalikoimasta löytyy tuotteita eri ihotyypeille erittäin kuivasta normaaliin ihoon. Lue pakkausselosteesta tuotteen soveltuvuus ihotyypillesi.

 • Tuotteen ainesosaluettelon löydät pakkauksen kyljestä.

Message
Download Chrome