SPF
Cold adventures

Kosteuttava puhdistus: Hellävarainen alku

Ennen kuin astut ulos kylmyyteen, on tärkeää puhdistaa iho hellävaraisella, kosteuttavalla puhdistusaineella. Tuotteet kuten CeraVe Hydrating Cleanser tai CeraVe Foaming Cleanser auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden ja luomaan hyvän pohjan seuraaville ihonhoitotuotteille.

Kosteuttava voide kosteuttaa ja suojaa

Olemme hyviä pukeutumaan lämpimästi kylmällä säällä, mutta emme yhtä hyviä huolehtimaan siitä, että kasvomme ovat suojattuja. Kasvojen suojaaminen vaatteilla kylmältä voi olla vaikeaa, joten sen sijaan tarvitsemme rikkaita, kosteuttavia tuotteita suojaamaan ihoa. CeraVe Facial Moisturising Lotion PM on hyvä vaihtoehto, joka sopii sekä aamu- että iltakäyttöön kasvojen kosteuttamiseen. Jos suuntaat luontoon, on tärkeää muistaa, että vaikka ulkona on talvi, auringon säteet ovat silti voimakkaita ja haitallisia myös talvella. Vinkkimme onkin yhdistää kaksi asiaa yhteen ja käyttää päivävoidetta, jossa on laaja UV-suoja kosteuttaen samalla ihoa. CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 50 tai Facial Moisturising Lotion SPF30 ovat hyviä vaihtoehtoja.

Kosteuttava voide: CeraVe Advanced Repair Ointment

CeraVe Advanced Repair Ointmentista tulee paras ystäväsi talviseikkailuissa. Advanced Repair Ointment on geelivoide erittäin kuivalle ja karhealle iholle, joka suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Siinä on kolme olennaista keramidia ja hyaluronihappoa, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta. Vaikka se on kevyttä geelimäistä koostumusta, se on silti erittäin kosteuttavaa. Sitä voi käyttää vartalolle, kasvoille ja huulille, ja se sopii koko perheelle, myös vauvoille. Se tarjoaa täydellisen lisäsuojan sekä kylmältä että tuulelta.

Käytä pehmeitä vaatteita ja kerrostamista: Ihonhoito ulkoa sisälle

Valitse pehmeitä materiaaleja olevia vaatteita ja käytä kerrostamista pitääksesi kehosi lämpimänä ja ihosi suojattuna kylmyyttä vastaan. Pehmeät kankaat vähentävät hankautumisen ja ärsytyksen riskiä, ja kerrospukeutumalla voit helposti sopeutua lämpötilan vaihteluihin.

Vältä pitkiä ja liian kuumia suihkuja: Säilytä ihon luonnolliset öljyt

Pitkät, kuumat suihkut voivat poistaa ihon luonnolliset öljyt ja siten lisätä kuivumisen riskiä. Suihkuta mukavassa lämpötilassa ja vältä liiallista saippuan käyttöä säilyttääksesi ihon kosteuden. Levitä CeraVe Moisturising Lotion tai Moisturising Cream suihkun jälkeen saadaksesi kosteutetun ihon jopa 24 tunniksi.

*instrumentaalinen testi

Message
Download Chrome