SPF
Kehitetty ihotautilääkärien kanssa
CeraVe Moisturising Lotion -kosteusvoide

TIETOA CERAVESTA

  • Tuotteemme sisältävät kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita ihon suojakerroksessa olevia lipidejä.
  • MultiVesicular Emulsion Delivery Technology  (MVE) -teknologian ansiosta monet tuotteemme vapauttavat kosteuttavia ainesosia 24 tunnin ajan.
  • CeraVen ihotautilääkärien kanssa kehitetty ihonhoitotuotteet ovat saatavilla useimmissa apteekeissa. Ne ovat helppokäyttöinen vaihtoehto niille, jotka haluavat laadukkaita tuotteita ilman reseptiä.

Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa tuotemerkin perustamisesta lähtien

Ihotautilääkärit ovat alusta lähtien olleet olennainen osa CeraVen tarinaa. Matkamme alkoi visiosta luoda uusi standardi ihonhoidolle johtavien ihoasiantuntijoiden ohjaamana. Ihotautilääkärien näkemykset ihon terveydestä ja ymmärrys iho-tyypeistä, kuten esimerkiksi aknesta ja kuivasta ihosta, ovat olleet tärkeitä tuotevalikoimamme kehittämisessä. Tämä yhteistyö ei ole pelkkää konsultointia. Se on syvää ja jatkuvaa kumppanuutta, joka varmistaa, että jokainen CeraVe-tuote on valmistettu ammattitaidolla ja horjumattomalla sitoutumisella ihon terveyteen. Sitoutumisemme yhteistyöhön ihotautilääkärien kanssa ei ole vain osa historiaamme, vaan se on lupaus, jota vahvistamme jokaisen luomamme tuotteen myötä.

 

CeraVen tuotteet on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa

Sisältää kolmea välttämätöntä keramidia tuotemerkin perustamisesta lähtien

Keramidit ovat CeraVen ihonhoidon kulmakivi. Tuotteissamme on käytetty kolmea tärkeää keramidia tuotemerkin perustamisesta lähtien, sillä ne ovat tärkeä osa ihon omaa luonnollista suojamuuria. Nämä keramidit – 1, 3 ja 6-II – toimivat synergisesti kosteuttaen ihoa ja auttaen lukitsemaan sisäänsä kosteuden. Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetyt ainutlaatuiset koostumuksemme auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria ympäristön rasituksia vastaan ja estämään kosteuden menetystä.

CeraVen uniikki keramidien yhdistelmä

Kehitetty tuotemerkin perustamisesta lähtien MVE Time-Released -teknologialla

CeraVen innovaation ytimessä on MultiVesicular Emulsion (MVE) Delivery Technology joka on kehitetty ihotautilääkärien kanssa. MVE Delivery Technolog eknologia vapauttaa keramideja sisältäviä aineosia asteittain, takaamalla näin iholle pitkäaikaisen kosteuden ja suojan. Tämä mahdollistaa ainesosien tasaisen ja hallitun imeytymisen ja antaa iholle jatkuvaa kosteutusta ja suojaa koko päivän ajan. Sitoutumisemme tähän teknologiaan korostaa omistautumistamme ihonhoitoratkaisujen kehittämiseen, jotka tarjoavat muutakin kuin välitöntä helpotusta: Ne tarjoavat kestäviä, tieteellisesti tuettuja ihonhoitohyötyjä.

Tietoa CeraVen uraauurtavasta MVE-teknologiasta
Message
Download Chrome