SPF
Banner Image

Hyaluronihaposta on tullut viime vuosina ihonhoidon suosittu ainesosa - ja ymmärrämme miksi. Olemme keränneet alle kaikki tiedot tästä vaikuttavasta kosteuttajasta, joka on luonnollinen osa kehoa.

CeraVelta löydät laajan valikoiman hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita. Lue lisää tästä kosteutta, täyteläisyyttä ja volyymia antavasta superainesosasta.

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota syntyy luonnostaan ihon solunsisäisessä matriisissa. Se on luonnon oma kosteuttaja, jonka ensisijainen tehtävä on sitoa vettä ihossa ja muissa kehon osissa. Suurimmat pitoisuudet ovat nivelissä ja silmissä, joissa hyaluronihappo pitää nivelet voideltuina ja silmät kosteutettuina.

Se on kuitenkin myös yksi niistä yhdisteistä, joita elimistö tuottaa ajan myötä vähemmän. Iän myötä ihoon ilmestyy juonteita ja kimmoisuuden puutetta. Siksi voi olla hyvä idea ottaa hyaluronihappoa käyttöön muilla tavoin. Yksi tehokas tapa on ihonhoito, jolla tasapainotetaan ihon kosteustasapainoa.

Tämä molekyyli, jota voidaan verrata sieneen, voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Se onkin hyödyllinen kosteudensäilyttäjä ja kosteuttaja. Ihonhoidossa hyaluronihappo lisää ihon kosteutta, volyymia, kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Hyaluronihapon edut

Jos et vielä käytä hyaluronihappoa osana ihonhoitorutiinejasi, sinun pitäisi. Nimestään huolimatta hyaluronihappo on monipuolinen ja mieto ainesosa, jota voidaan käyttää päivittäin ja kaikilla ihotyypeillä. Tässä on 5 hyaluronihapon hyötyä:

 • Kosteutus

  Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja sitoo vettä ihosoluihin. Se auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasonsa.

 • Volyymi 

  Hyaluronihappoa sisältävä ihonhoito voi täyteläistää ihoa, edistää ihon kimmoisuutta ja luoda kiinteämmän ihotekstuurin.

 • Hehku

  Iho, jolta puuttuu kosteutta, voi näyttää tylsältä ja harmaalta. Hyaluronihappo auttaa virkistämään ihon ulkonäköä ja antamaan säteilevän hehkun.

 • Parantunut ulkonäkö

  Hyaluronihappoa sisältävä ihonhoito edistää ravittuneemman ja tasaisemman ihon syntymistä.

 • Vahvistaa ihoa 

  Hyaluronihapolla voi olla ennaltaehkäisevä vaikutus veltostuneeseen ihoon, juonteisiin ja ryppyihin. Se myös vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria.

Hyaluronihappo CeraVen ihonhoidossa

CeraVe tarjoaa hyaluronihappoa useimmissa ihonhoitotuotteissa sekä vartalolle että kasvoille. Erityisesti Moisturising Cream -kosteusvoiteemme kosteuttaa välittömästi jo ensimmäisellä käyttökerralla ja jopa 24 tunnin ajan sen jälkeen.

Kosteuttavaa ainesosaa sisältävä voide auttaa varmistamaan, että ihosi perustarve kosteudelle on turvattu.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä kosteusvoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoasi.

Lue lisää

Olemme keränneet hyödyllisiä neuvoja, yksityiskohtaista tietoa yleisimmistä iho-ongelmista ja inspiraatiota ihonhoitorutiineihin. Lue uusimmat artikkelimme ja laajenna tietämystäsi siitä, miten voit hoitaa ihoasi parhaiten.

Message
Download Chrome