SPF
Banner Image

Iho on kehon suurin elin, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Me CeraVella keskitymme tässä artikkelissa kuivaan ja normaaliin ihoon ja opastamme, miten voit hoitaa ihoasi oikealla kasvovoiteella.

Mistä tunnistan oman ihotyyppini?

Ihotyyppejä on 5: normaali, kuiva, rasvainen, herkkä ja sekaiho. Ihotyyppi perustuu yleensä genetiikkaan, mutta siihen voivat vaikuttaa myös päivittäiset tavat.

Ihotyyppisi näkyy siinä, miltä ihosi tuntuu ja näyttää. Tuntuuko ihosi esimerkiksi kireältä ja "liian pieneltä"? Onko se altis punoitukselle ja ärsytykselle? Tämä voi viitata siihen, että sinulla on kuiva iho, joka tarvitsee kosteutusta.

Jos taas sinun on vaikea pukea sanoiksi, miltä ihosi tuntuu, ihotyyppiäsi voidaan luonnehtia normaaliksi. Vaikka ihotyyppisi olisi normaali, tarvitset silti hyvän päivittäisen ihonhoitorutiinin, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojamuuria.

Jos tunnistat edellä mainitun ja etsit hyviä kasvovoiteita, lue eteenpäin. Opastamme sinut kahteen parhaaseen kasvovoiteeseen normaalille tai kuivalle iholle.

Mikä kasvovoide minun tulisi valita?

Ihollamme on erilaisia tarpeita eri vuorokaudenaikoina. Siksi suosittelemme käyttämään eri kasvovoiteita päivällä ja yöllä.

Päivävoide on suunniteltu suojaamaan ihoasi kaikelta siltä, mille se altistuu päivän aikana. Esimerkiksi tuulelta, säältä, auringonsäteiltä, saasteilta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta. Lisäksi päivävoiteelle on ominaista myös se, että se imeytyy nopeammin kuin yövoide.

Yövoiteen koostumus on tyypillisesti täyteläisempi, ja se on rikastettu ainesosilla, jotka auttavat ihoa uudistumaan yön aikana.

CeraVelta löydät erilaisia päivä- ja yövoiteita, jotka auttavat vastaamaan ihosi tarpeisiin.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION SPF30 (AM)

Sisällytä aamun ihonhoitorutiiniin ravitseva päivävoide, joka ravitsee kuivaa ja normaalia ihoa. Facial Moisturising Lotion SPF30 (AM) -kasvovoiteemme ei ainoastaan kosteuta ihoa, vaan se sisältää myös laajakirjoisen aurinkosuojakertoimen 30, joka auttaa suojaamaan ihoa auringolta.

Päivän aikana iho altistuu auringon UVA- ja UVB-säteille, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista ja aurinkovaurioita. Siksi on hyvä valita kasvovoide, jossa yhdistyvät kosteutus ja aurinkosuoja.

CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION (PM)

Illalla voit käyttää kosteuttavaa kasvovoidetta, joka auttaa korvaamaan ihon päivän aikana menettämän kosteuden.

Kokeile Facial Moisturising Lotion (PM) -kosteusvoidettamme, joka muun muassa auttaa palauttamaan ihosi suojamuurin nukkuessasi.

Kasvovoiteet, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoitoa

Molemmat CeraVe-kasvovoiteet ovat hajusteettomia ja sopivat siksi normaalille ja kuivalle iholle. Kasvovoiteemme sisältävät kolmea luonnossa esiintyvää keramidia (1, 3 ja 6-II), ja ne on kehitetty Multivesicular Emulsion Technology (MVE®) -tekniikalla, joka vapauttaa kosteuttavia ainesosia jatkuvasti ja auttaa pitämään ihon pehmeänä koko päivän.

Nämä välttämättömät lipidit auttavat tukemaan ihon luonnollista suojamuuria ja säilyttämään kosteutta.

Kosteuttavalla ainesosalla, hyaluronihapolla, on tärkeä rooli veden sitomisessa ihoon ja kosteuden ylläpitämisessä. Tämä tekee kasvovoiteesta sopivan kuivalle iholle. Tuloksena iho tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja kosteutetulta heti levityksen yhteydessä ja pitkään sen jälkeen.

Tutustu muihin tuotteisiimme

CeraVelta löydät laajan valikoiman normaalille ja kuivalle iholle sopivia ihonhoitotuotteita. Jos sinulla on eri ihotyyppi, voit tutustua tuotevalikoimaamme ja löytää oikeat tuotteet ihonhoitorutiiniisi.

Message
Download Chrome