SPF
Tyttö hymyilee suksien ja suojalasien kanssa.

  • “Talviurheilulajeista hiihto on ollut aina mieluisin ja on mahtavaa saada lajille myös konkreettinen tavoite, jota kohti harjoitella. Olin todella otettu Ceraven kutsusta ja tiesin heti, että lähden tähän mukaan. Olen myös kiitollinen, että sain ottaa oman isäni mukaan, joka on jo pienestä lähtien opettanut minua hiihtämään.”
  • “Fysiikan kannalta olen ottanut tavoitteekseni kerryttää satoja kilometrejä ennen matkaan lähtöä. Henkisesti valmistaudun matkaan kuten mihin tahansa urheilusuoritukseen, mutta tietenkin pilke silmäkulmassa ja rennoin ottein.”
  • “Valmistautuminen on sujunut oikein hyvin ja on ollut ilo olla ladulla yhdessä isäni kanssa. Olen myös saanut vinkkejä ja opastusta kilpahiihtäjä ystävältäni, joka on tuonut varmuutta ja sen kautta iloa harjoitteluun.”
  • “Ceraven tuotteet ovat minulla käytössä niinkuin aina muutenkin arjessani. Paljon kylmissä olosuhteissa treenatessa on hyvä pitää mielessä ihon kosteuttaminen, johon olenkin keskittynyt vahvasti ihonhoitorutiinissani harjoittelun ohessa.”
  • “Haasteen vaativuus kannattaa tiedostaa ja sitä kannattaa kunnioittaa, sillä se vaatii paljon aikaa ja paneutumista. Vaikka kyseessä onkin kilpailu haluan pitää tekemisessä rennon otteen, jotta haasteesta jää hyvä mieli. Tätä suosittelen kaikille, jotka ryhtyvät fyysisiin haasteisiin.”
  • “Eniten odotan uuden haasteen tuomaa iloa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun hiihtotapahtumaan ja haluan suoriutua siitä kunnialla. Odotan myös reitin mahtavia maisemia, joista olen kuullut paljon positiivista. Lisäksi on myös mahtavaa päästä haastamaan itseäni naapurimaassa Ruotsissa.”
  • “En voisi elää ilman CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION SPF50 sekä CERAVE FOAMING CLEANSER.”

Pernilla Böckerman

Instagram : Pernilla Böckerman​

Message
Download Chrome