SPF
Banner Image

Tie vahvaan ihoon alkaa hyvällä, ravitsevalla ihonhoitorutiinilla, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja vahvistamaan sen luonnollista suojaa. Löydä inspiraatiota päivittäiseen ihonhoitorutiiniin CeraVen tuotteista.

Hyvä ihonhoitorutiini voi auttaa pitämään ihosi kimmoisana, terveenä ja kauniina koko eliniän. Ihotyypillesi sopivilla tuotteilla voit täyttää ihosi tarpeet ja saavuttaa optimaalisen suojan.

Suojaa ihoasi päivittäisellä ihonhoitorutiinilla

Iho on elimistön suurin elin, ja se on tiiviisti sidoksissa moniin monimutkaisiin prosesseihin. Sen suojamuurin tehtävä on suojata kehoa ulkoisilta vaikutuksilta ja auttaa meitä säätelemään ruumiinlämpöä ja säilyttämään kosteutta. Siksi onkin tärkeää pitää siitä hyvää huolta.

Ihonhoidossa ei siis ole kyse vain hyvästä hygieniasta vaan myös ihon vahvistamisesta, sen toimintojen optimaalisesta toiminnasta ja sen luonnollisen puolustuskyvyn varmistamisesta. Sekä vartalon että kasvojen ihonhoito on siis hyvä tapa lisätä päivittäiseen rutiiniin.

Ihonhoito yhdistetään usein kasvojen ihonhoitoon, mikä on erityisen tärkeää, koska kasvojen iho on alttiina ulkoisille vaikutuksille, kuten tuulelle, säälle ja ympäristölle. Kun valitset kasvojen ihonhoitotuotteita, on tärkeää, että valitset ihotyypillesi sopivat tuotteet.

Oikeat tuotteet voivat paljastaa ihosi tarpeet. Tarvitseepa ihosi sitten ylimääräistä ravitsemusta ja kosteutta tai puuttuipa siltä joustavuutta ja täyteläisyyttä, voit hoitaa näitä ongelmia päivittäisellä ihonhoidolla.

Ihonhoitotuotteet, joissa on ravitsevia ainesosia

CeraVe opastaa sinut päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne perustuvat ihoa ravitseviin, vahvistaviin ainesosiin.

Tuotteemme koostuvat ainutlaatuisesta koostumuksesta, joka on rikastettu kolmella välttämättömällä keramidilla, jotka ovat osa ihon luonnollisia rakennusaineita. Ne ovat osa ihosolujen välistä lipidirakennetta ja auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria. Lisäksi ne auttavat säilyttämään kosteutta ihossa.

Hyaluronihappo on toinen ainesosa, jonka löydät useimmista ihonhoitotuotteistamme. Hyaluronihappo tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan, jotka auttavat myös ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Se auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän.

Tämä ravitseva, kosteuttava ja vahvistava ainesosien yhdistelmä CeraVe-ihonhoitotuotteissa varmistaa, että ihosi perustarpeet on täytetty.

Hellävaraisia ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön

Kaikki ihonhoitotuotteemme ovat hellävaraisia iholle. Ne on kehitetty ilman hajusteita, ja ne antavat ihollesi pitkäkestoista kosteutta. Siksi ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen ihonhoitorutiiniin ja varmistavat, että ihosi on puhdistettu, kosteutettu, suojattu ja ravittu.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

Päivittäinen ihonhoitorutiini

Sillä ei ole väliä, miten rakennat ihonhoitorutiinisi. Rutiinisi ei tarvitse kestää kauan tai koostua monista eri tuotteista. Tärkeintä on, että puhdistat ihosi ja käytät sen jälkeen kosteuttavaa tuotetta.

1. Kasvojen puhdistusaine

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Rutiinisi ensimmäisenä askeleena tulisi olla kasvojen puhdistusaine, joka valmistelee ihon hoitorutiiniin aamulla ja puhdistaa ihon liasta ja muista epäpuhtauksista illalla.

Kokeile Hydrating Cleanser -puhdistusainettamme, joka puhdistaa kasvojen ja vartalon ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tämä puhdistusaine on helppokäyttöinen ja sopii normaalille tai kuivalle iholle.

Me CeraVella tiedämme, että jokainen ihotyyppi on erilainen. Siksi löydät valikoimastamme myös sekä rasvaiselle että epätasaiselle iholle sopivia puhdistusaineita.

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

2.Kosteusvoide

Ihon puhdistuksen jälkeen on hyvä levittää kosteusvoidetta, joka auttaa vahvistamaan ihoa suojaavaa suojakerrosta. Moisturising Lotion -kosteusvoiteemme on monipuolinen voide, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle.

Voiteessa on silkkisen pehmeä koostumus, jota on helppo käyttää ja levittää. Ainutlaatuinen koostumus ei tuki ihohuokosia, ja se sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisähoitoa ja kosteutusta - jopa vauvoille (2 kk:sta alkaen).

Lisähoitoa saat levittämällä hyvän, ravitsevan käsivoiteen ja täyteläisen jalkavoiteen. Näin kosteutat kaikki ihon pinnat ja autat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa kaikkialla.

Saatat pitää myös näistä tuotteista

CeraVelta löydät laajan valikoiman ihonhoitotuotteita sekä vartalolle että kasvoille. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Message
Download Chrome