SPF
CeraVe Blemish Control Gel
Acne Control Gel

CeraVe Blemish Control Gel

Akneen taipuvaiselle ja herkälle iholle ALKOHOLITON

Vähentää ihon epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia ja pienentää näkyviä ihohuokosia.

Blemish Control Gel on kevyt geelimäinen kasvovoide, joka sisältää AHA- ja BHA-happoa, vähentää ihon epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia ja pienentää näkyviä ihohuokosia. Sisältää kolmea tärkeää keramidia, jotka tuotekoostumuksessa auttavat jälleenrakentamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria. Ei kuivata ihoa, vaan jättää sen raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Sopii sekä akneen taipuvaiselle että herkälle iholle. Hajusteeton.

AQUA / WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, SALICYLIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID.
  • Ainutlaatuinen kolmen tärkeän keramidin (1, 3 ja 6-II) yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria, minkä ansiosta iho menettää vähemmän kosteutta.
  • Kuoriva salisyylihappo auttaa tekemään näkyvistä ihohuokosista pienempiä.
  • Glykoli- ja maitohappo vähentävät ihon epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia.
  • Niasiiniamidi rauhoittaa ihoa.
  • Kunnioittaa ihon pH-arvoa.
  • Ei tuki ihohuokosia.
  • Alkoholiton* (ei sisällä etanolia.)
Levitä kevein pyörivin liikkein kasvoille iltaisin. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä.  Varoitus auringossa palamisen riskistä: Tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon aurinkoherkkyyttä ja auringonpolttamien riskiä. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä aurinkoaltistusta tämän tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Tuotteen ominaisuudet ja edut

Message
Download Chrome