SPF
CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum
Image

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

Kuivalle ja karhealle iholle KOLME TÄRKEÄÄ KERAMIDIA

Kosteutta antava seerumi hyaluronihapolla.

Hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava seerumi kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon pintakerrokseen ja siten auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasonsa. Sisältää myös kolmea tärkeää keramidia ja B5-vitamiinia, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria. Ihosta tulee pehmeä, sileä ja raikas. Hajusteeton. Ei tuki ihohuokosia.

AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL GLUCOSIDE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Ole tietoinen siitä, että tuotteidemme ainesosaluettelot päivitetään säännöllisesti. Katso tuotepakkauksen ainesosaluetteloa saadaksesi ajantasaisimman luettelon ainesosista varmistaaksesi, että se sopii henkilökohtaiseen käyttöösi. (Täyttötuotteiden osalta myymälässä hanki viimeisin ainesosaluettelo paikallisesti täytön jälkeen myyntipisteestä).

  • 3 tärkeän keramidin (1, 3 JA 6-II) ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ja siten vähentämään ihon kuivumista.
  • Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon pintaan ja auttaa siten säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.
  • B5-vitamiini auttaa palauttamaan ihon suojamuuria.
  • MVE-teknologia (MultiVesicular Emulsion Technology) vapauttaa aktiivisia ainesosia jatkuvasti.
  • Imeytyy nopeasti.
  • Hajusteeton
  • Ei tuki ihohuokosia.
  • Sopii herkälle iholle.
Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle päivittäin. Voidaan käyttää sellaisenaan tai ennen kasvovoidetta. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä. Ravista tuotetta ennen käyttöä.

Tuotteen ominaisuudet ja edut

Message
Download Chrome