SPF
Banner

CeraVe & Sairaanhoitajat: Yhteistyö iholle terveyttä

CeraVe on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa, ja tämä vahva kytkentä terveydenhuollon ammattilaisiin on olennainen osa brändimme ydintä. Ymmärrämme, että ihonhoito on tärkeä osa päivittäistä hoitoa monilla erikoisaloilla. Siksi pyrimme vahvistamaan ja inspiroimaan sairaanhoitajia tarjoamalla koulutusta, osallistavaa sisältöä ja eksklusiivisia tarjouksia CeraVen tuotteista.

Toimet tähän asti

  • Olemme järjestäneet neljä webinaaria nimeltä Nordic Nurse Talk teemoina ihon suojamuuria, ihon kuivuus, diabeettinen iho ja käsiekseema.​
  • Olemme tavoittaneet yli 2000 sairaanhoitajaa ja tukeneet vastavalmistuneita sairaanhoitajia yli 1000 CeraVe-pakkauksella.

Miksi valita CeraVe?

Kosteus - avain ihon hyvinvointiin

"Kun lähestymme 40 vuotta, ihon kosteusprosessi alkaa heikentyä, mikä tekee ylimääräisestä huomiosta kosteudelle tarpeellista elastisuuden ja suojatoiminnon säilyttämiseksi. Oman ja potilaidemme ihon vahvistamiseksi on tärkeää varmistaa, että pidämme ihon kosteutettuna. Ihon uloin kerros koostuu lipideistä, joista 50% on keramideja. Nämä lipidiyhdisteet auttavat säilyttämään kosteuden ihossa. Kosteusvoiteiden käytöllä autamme ihoa säilyttämään nämä tärkeät toiminnot."

- Britt, dermatologinen sairaanhoitaja

Keramidit ja optimaalinen ihon terveys

"Keramidit ovat erittäin tärkeitä ihon terveydelle. Tutkimus on osoittanut, että ihosairauksista, kuten atooppisesta dermatiitista ja aknesta kärsivillä henkilöillä, on alhaisempi keramidipitoisuus, keramidipuutos."

- Gene Colon, Global VP Medical Relations & Communications, CeraVe

Kaikki CeraVe-tuotteet sisältävät sekoituksen kolmea olennaista keramidia (1, 3 ja 6-II) ihon suojausbarriäärin säilyttämiseksi.

Muut tekijät, jotka vaikuttavat potilaiden ihoon

"Monet tekijät voivat vaikuttaa potilaidemme ihoon. Useat sairaudet, kuten psoriasis ja ekseema, voivat tehdä ihosta kuivan ja vaativat lisäkosteutta. Maksan ja munuaisten sairaudet, lääkkeet sekä ei-farmakologiset hoidot voivat myös kuivattaa ihoa. Esimerkiksi insuliinipumpun vaihtaminen potilaalle vaikuttaa ihon kosteustasapainoon, joten on tärkeää huolehtia ihon kosteuttamisesta pumpun vaihdon yhteydessä."

- Britt, dermatologinen sairaanhoitaja

Picture

Pysy ajan tasalla kaikista ihonhoitoon liittyvistä asioista

Rekisteröidy saadaksesi tietoa uusista tuotteista, ihonhoitorutiineista, vinkeistä ja erikoistarjouksista.*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla ja Googlen tietosuojakäytännöillä ja käyttöehdoilla.
Message
Download Chrome