SPF
Banner Image

CeraVelta löydät laajan valikoiman puhdistustuotteita vartalolle ja kasvoille. Monet tietävät kasvojen päivittäisen puhdistuksen tärkeyden. Kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä, että on yhtä tärkeää käyttää hellävaraisesti puhdistavaa ja ravitsevaa puhdistusainetta myös vartalolle.

On tärkeää puhdistaa iho päivittäin, jos haluat saavuttaa hyvin hoidetun ihon. Puhdas iho on paras perusta myöhemmälle ihonhoitorutiinillesi, ja se on välttämätön kauniin ihon ylläpitämiseksi. Siksi kannattaakin luoda hyvä rutiini tehokkailla puhdistustuotteilla.

Miksi käyttää puhdistusainetta?

Puhdistustuotteiden käyttö on tärkeää, jotta meikin ja tuotteiden jäämät, lika, kuolleet ihosolut, ylimääräinen tali ja muut epäpuhtaudet saadaan poistettua ihon pinnalta. Siksi se onkin hyvän ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe.

Kun puhdistamme ihoa, olipa kyse sitten vartalosta tai kasvoista, autamme ylläpitämään ihon luonnollista tasapainoa. Suosittelemme ihon puhdistamista joka aamu valmistellaksesi sitä seuraavaan ihonhoitorutiiniin ja joka ilta puhdistaaksesi sen päivän päätteeksi.

Riittääkö kehon peseminen vedellä ja saippualla?

Lyhyt vastaus on ei. Suosittelemme käyttämään puhdistusainetta, joka on suunniteltu puhdistamaan ihon, eikä pelkkää vettä ja saippuaa. Useimpien saippuoiden pH-arvo on korkeampi kuin ihon luonnollinen pH-arvo, joka on noin 5,5 ja siten hieman hapan.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

Jos peset vartalosi vain saippualla, vaarana on, että ihon luonnollinen happovaippa häiriintyy ja ihon suojamuuriin syntyy epätasapaino.

Mikä puhdistusaine minun pitäisi valita?

Useimmat ihmiset ovat tietoisia tuotteista, joita he käyttävät päivittäiseen kasvojen puhdistukseen, ja he ovat käyttäneet aikaa oikeiden, iholleen hyviä tuloksia tuottavien tuotteiden löytämiseen.

Monet ihmiset unohtavat hyvän vartalonhoidon merkityksen, mutta on aivan yhtä tärkeää antaa vartalolle samanlaista huomiota. Voit valita ihonhoitotuotteesi samalla huolellisuudella ja luoda hyvän vartalonpuhdistusrutiinin.

On olemassa lukemattomia puhdistusaineita, jotka kaikki tekevät erilaisia asioita. Aivan kuten kasvojen puhdistuksessa, on hyvä valita tuote, joka sopii ihotyyppisi tarpeisiin. Monet ihmiset huomaavat, että heidän vartalonsa iho voi olla yhdistelmäiho, jossa jotkut alueet kärsivät kuivuudesta, kun taas toiset alueet ovat rasvaisempia ja alttiimpia epäpuhtauksille.

Puhdistusaineet jokaiselle ihotyypille

CeraVelta löydät puhdistustuotteet, jotka sopivat sinulle ja ihosi tarpeisiin ihotyypistä riippumatta. Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetyt puhdistusaineemme auttavat sinua ylläpitämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

CeraVe Hydrating Cleanser

Tämä puhdistusaine sopii niille, joilla on normaali tai kuiva iho. Hyaluronihapolla rikastettu kosteuttava koostumus puhdistaa ja kosteuttaa ihoa häiritsemättä sen suojamuuria.

Koostumus on vaahtoamaton, kermainen ja pehmeä, ja sitä voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle.


CeraVe Foaming Cleanser

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Jos sinulla on yleensä rasvainen iho, voit valita vaahtoavan puhdistusaineen. Tämä puhdistusaine puhdistaa ihon ja poistaa ylimääräisen talin.

Se on hajusteeton ja sisältää hyaluronihappoa ja niasiiniamidia, jotka molemmat kosteuttavat ja auttavat pitämään ihon talintuotannon alhaisena.


Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

CeraVe Micellar Cleansing Water

Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle suosittelemme kosteuttavaa, vaahtoavaa öljypuhdistusainettamme.

Tämä skvalaaniöljyä ja triglyseridiä sisältävä puhdistusaine ei ole rasvainen, ja se rauhoittaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.


CeraVe SA Smoothing Cleanser

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Jos sinulla on kuiva, karhea ja epätasainen iho, valitse kuoriva puhdistusaineemme, jossa on salisyylihappoa. Tämä puhdistusaine sisältää ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojaa.

Levitä tuote kostealle iholle ja huuhtele pois vedellä. Tuloksena on tasaisempi iho, joka on kosteutettu, pehmeä ja sileä.


Lisähoitoa ihollesi

Voit antaa ihollesi lisäkosteutta CeraVe Moisturising Lotion tai CeraVe Moisturising Cream -kosteusvoiteilla, jotka molemmat sisältävät keramideja ja vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.

Molemmat kosteusvoiteet toimivat hyvin yhdessä puhdistusaineiden kanssa antaen ihollesi intensiivistä hoitoa ja kosteutta..

Saatat pitää myös näistä tuotteista

CeraVelta löydät laajan valikoiman ihonhoitotuotteita. Etsitpä sitten hyvää kosteusvoidetta tai puhdistusainetta, löydät sen täältä.

Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen lisä ihonhoitorutiineihisi.

Message
Download Chrome