SPF

Johdanto

Hybridi-ihonhoitotuotteista on syystäkin tullut valtavan suosittuja viime aikoina. Ne ovat vain yksi esimerkki hybridituotteesta, joka voi tarjota useita etuja ihollesi: Ne puhdistavat ihon liasta, ylimääräisestä rasvasta, hiestä ja muista epäpuhtauksista. Ne auttavat myös poistamaan hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä. Näitä puhdistusaineita on monenlaisia ja niitä voi yleensä käyttää useimmille ihotyypeille osana hyvin suunniteltua ihonhoitorutiinia. Seuraavassa selvitämme joitakin kuorivien puhdistustuotteiden tärkeimpiä etuja ja esittelemme joitakin päivittäiseen käyttöön soveltuvia CeraVe-tuotteita.

Tietoa kuorivasta puhdistuksesta

  • Kuorivat kasvojenpuhdistusaineet ovat monitoimituotteita, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa kevyesti.
  • Ne poistavat iholta likaa, ylimääräistä rasvaa ja hikeä sekä kuolleita ihosoluja.
  • Useimpien ihotyyppien hoitorutiiniin voi kuulua kuoriva kasvojenpuhdistusaine, mutta on tärkeää valita hajusteeton koostumus, joka on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa ja joka auttaa ylläpitämään ihon suojakerrosta.
  • Kuorivat puhdistusaineet voivat sisältää fyysisiä (esim. kovia helmiä) kuorinta-aineita tai kemiallisia kuorinta-aineita, kuten beeta- (BHA) ja alfahydroksihappoja (AHA).

Mikä on kuoriva kasvojenpuhdistusaine? 

Kuoriva kasvojenpuhdistusaine on kasvojenpuhdistusaine, joka sisältää yhtä tai useampaa kuorivaa ainesosaa. Näitä ihonhoitotuotteita pidetään lähinnä kasvojenpuhdistusaineina, eli niiden pääasiallinen tarkoitus on hajottaa ja poistaa likaa, hikeä, meikkiä ja muita epäpuhtauksia. Ne myös kuorivat hellävaraisesti. Saatavilla on monia erilaisia kuorintatuotteita, kuten salisyylihappoa sisältävä vaahtoava puhdistustuote ja jojobahelmiä sisältävä kuorintavoide.

Miten kuoriva kasvojenpuhdistusaine toimii? 

Nämä puhdistusaineet ovat kaksivaikutteisia, ne poistavat epäpuhtauksia ihon pinnalta ja poistavat kuolleita ihosoluja. Jotkin niistä puhdistavat syvältä ja esim. tasoittavat karheaa ihorakennetta ja parantavat ihon pintaa.

Näiden puhdistustuotteiden kuorintamekanismi perustuu joko kemialliseen tai fysikaaliseen kuorintaan. Fysikaaliset kuorinta-aineet käyttävät fysikaalisia materiaaleja kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Jotkin fyysiset kuorinta-aineet voivat naarmuttaa ihoa tai aiheuttaa ärsytystä eivätkä ne välttämättä sovi kaikille ihotyypeille. Toisaalta kemialliset kuorinta-aineet (kuten BHA ja AHA) irrottavat kuollutta ihosolukkoa ja niitä voidaan käyttää useimmille ihotyypeille (koostumuksesta riippuen).

Kenen kannattaa käyttää kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta? 

Useimmat ihmiset voivat käyttää kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta, kunhan se on hellävarainen iholle ja sopii heidän ihotyypilleen. On kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka hyötyvät eniten kuorinnan lisäämisestä puhdistusrutiiniinsa. Kuorinta voi auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina. Se on erityisen hyödyllistä rasvoittuvalle iholle, jolla on taipumusta akneen ja ihohuokosten tukkeutumiseen.

Voit myös harkita kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta, jos et ole kokeillut kuorintaa aiemmin. Koska peset todennäköisesti jo kasvosi joka päivä, kuoriva puhdistus voi olla helppo ja mukava tapa ottaa kuorinta osaksi ihonhoitorutiiniasi.

Kuorivan kasvojenpuhdistusaineen edut

Kuorivat kasvojenpuhdistusaineet tarjoavat useita etuja. Lue lisää hellävaraisen kuorivan puhdistustuotteen eduista.

Yksinkertaista ihonhoitorutiiniasi

Kuten aiemmin mainittiin, nämä kaksivaikutteiset puhdistustuotteet tarjoavat ihollesi kaksi tärkeää etua: puhdistuksen ja kuorinnan. Sen vuoksi ne ovat ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat säästää aikaa ja suosia yksinkertaisempia ihonhoitotapoja.

Poista lika, ylimääräinen öljy ja hiki ihon pinnalta

Kasvojen pesu on yksi ihonhoitorutiinin perusvaiheista. Tämä tärkeä vaihe auttaa poistamaan ylimääräistä talia, bakteereja, hikeä ja muuta iholle kertyvää likaa. Jos ihoa ei puhdista kunnolla, epäpuhtaudet voivat lopulta tukkia ihohuokoset ja aiheuttaa ihon sameutta.

Auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista

Jos ihohuokosesi ovat tukkeutuneet, kokeile salisyylihappoa sisältävää kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta. Ihohuokoset (pienet ihoaukot, joista hiki ja öljy pääsevät ulos) tukkeutuvat, kun niihin tarttuu kuolleita ihosoluja, likaa tai öljyä. Tutkimusten mukaan kemiallisten kuorinta-aineiden, kuten salisyylihapon, käyttö voi auttaa puhdistamaan ihohuokosia.1

Auttaa poistamaan kuolleiden ihosolujen kertymiä

Iho uudistuu jatkuvasti prosessin avulla, jota kutsutaan ihosolujen uusiutumiseksi. Monet tekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihon aineenvaihdunnan nopeuteen, kuten väärät ihonhoitorutiinit tai kuiva ilmasto. Tutkimusten mukaan myös solujen aineenvaihdunta hidastuu ikääntyessä. Tämä voi aiheuttaa kuolleiden ihosolujen kertymistä ihon pintaan, mikä saa ihon näyttämään karhealta, elottomalta, kuivalta tai hilseilevältä. Kuorivat puhdistusaineet auttavat hellävaraisesti poistamaan kuolleita ihosoluja, jolloin iho näyttää terveemmältä.

Pehmeämmän ja sileämmän ihon perusta

Säännöllinen kuorinta voi olla erityisen hyödyllistä karheasta ja epätasaisesta ihorakenteesta kärsiville. Kun peset kasvot kuorivalla puhdistusaineella, se voi auttaa silottamaan ja kaunistamaan ihon pintaa poistamalla kuolleita ihosoluja. Jatkuvassa käytössä voit huomata, että ihosi tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta.

Ohuiden juonteiden ja ryppyjen ulkonäön parantaminen

Kuorivat kasvojenpuhdistusaineet voivat myös olla hyödyllisiä työkaluja yleisten iho-ongelmien, kuten ohuiden juonteiden ja ryppyjen ratkaisemisessa. Kun iholle kertyy kuivia, kuolleita ihosoluja, ohuet juonteet ja rypyt voivat näkyä selkeämmin. Kuolleiden ihosolujen poisto kuorinta-aineella voi auttaa ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja häivyttämään ohuita juonteita ja ryppyjä.

Mikä on paras CeraVe-puhdistusaine karhean ihon kuorintaan? 

 CeraVen hellävaraiset kuorivat puhdistusaineet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Ne ovat hellävaraisia iholle, hajusteettomia ja sisältävät hyödyllisiä ainesosia (kuten hyaluronihappoa ja niasiiniamidia). Muiden CeraVe-tuotteiden tavoin ne sisältävät kolmea välttämätöntä keramidia ja ne on suunniteltu auttamaan ylläpitämään ihon luonnollista suojakerrosta.

CeraVe SA Smoothing Cleanser

puhdistusaine sisältää salisyylihappoa, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja ärsyttämättä. Se auttaa pehmentämään ja silottamaan ihoa ja puhdistaa hellävaraisesti lian, ylimääräisen rasvan ja muut epäpuhtaudet. Hajusteeton koostumus ei kuivata ihoa tai tuki ihohuokosia. Sopii kasvoille ja vartalolle. Se sisältää hyaluronihappoa ja niasiiniamidia ja on ihanteellinen valinta kuivalle tai normaalille iholle.

CeraVe Blemish Control Cleanser

Puhdistusaine rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Salisyylihappoa, kolmea välttämätöntä keramidia ja hyaluronihappoa sisältävä päivittäinen puhdistustuote kuorii ihohuokosia kemiallisesti. Tämän puhdistustuotteen johdonmukainen käyttö voi auttaa vähentämään mustapäitä ja parantamaan suurten ihohuokosten ulkonäköä. Se tekee ihosta pehmeän, sileän ja kosteutetun sekä vähentää kiiltoa.

Kuorivan kasvojenpuhdistusaineen sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin

Tässä on muutamia neuvoja lisätessäsi mietoa kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta päivittäiseen rutiiniin.

Valitse ihotyypillesi sopiva tuote

Kuten edellä mainittiin, on tärkeää tarkistaa tuote-etiketistä, että valitsemasi puhdistusaine on kehitetty ihotyypillesi, olipa se sitten rasvoittuva, kuiva, normaali, sekaiho tai herkkä.

Etsi hellävaraisia koostumuksia, jotka tukevat ihon suojakerrosta.

CeraVe suosittelee valitsemaan kuorivia puhdistusaineita, jotka sisältävät ihon suojakerroksen kannalta tärkeitä keramideja. Lue lisää CeraVen kolmesta välttämättömästä keramidista keramidisivultamme.

Käytä kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta oikein

Moissa koostumuksissa on kuorivia ainesosia, joten on tärkeää lukea tuote-etiketti huolella. Tarkista aina, onko puhdistusaine tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja onko se tarkoitettu vain kasvoille tai vartalolle.

Aloita käyttö vähitellen, jos sinulla on herkkä iho

Näillä puhdistuksilla on monia etuja, mutta ne eivät välttämättä sovi kaikille. Jos et ole aiemmin käyttänyt kuorinta-aineita, on hyvä aloittaa vähitellen. Käänny tarvittaessa ihotautilääkärin puoleen, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita kuorinnan sisällyttämisestä ihonhoitorutiiniisi.

Käytä kuorinnan jälkeen kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa.

Hyvä ihonhoitorutiini ei ole täydellinen ilman kasvovoidetta ja aurinkosuojaa (päivällä). CeraVen Facial Moisturising Lotion SPF30- tai SPF50 -voidetta suositellaan aamurutiineihin ja Facial Moisturising Lotion -voidetta yöksi

Message
Download Chrome