Tietosuojailmoitus | Privacy Notice

Rekisterinpitäjä

L’Oréal Finland Oy

Keilaranta 13 A

FIN-02150 Espoo

Y-tunnus: 0346279-6

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusta

 1. Uutiskirje:
 2. Tarkoitus. Kun tilaat uutiskirjeemme (uutiskirjeen tilaaminen ei ole pakollista varataksesi ihokonsultaation tai liittyäksesi kanta-asiakasohjelmaamme), käytämme henkilötietojasi (nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, postinumeroasi ja maatietoasi), jotta voimme lähettää sinulle oleellisia uutisia [BRAND]-tuotemerkistä, kuten tuotelanseerauksista, erityistarjouksia ja [BRAND]-tuotemerkin kutsuja tapahtumiin lähialueellasi.

  Oikeudellinen perusta. Käytämme henkilötietojasi yllä mainittuihin tarkoitusperiin antamasi suostumuksen perusteella. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

 3. Tuotearvostelut

Tarkoitus. Luomalla käyttäjätunnuksen voit kirjoittaa tuotearvosteluja verkkosivullemme. Jos kirjoitat tuotearvostelun, käyttäjätunnuksesi näkyy kaikille verkkosivun vierailijoille huolimatta siitä, ovatko he kirjautuneet nettisivulle käyttäjinä vai eivät. Käytämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun käyttäjätiliisi liittyvissä hallinnollisissa kysymyksissä ja tuotearvosteluusi liittyvissä kysymyksissä.

Oikeudellinen perusta. Sopimuksemme täytäntöönpano (tuotearvostelupalvelut)

Tarkoitus. Muita mahdollisia henkilötietoja (kaupunki, ikä, iho- ja hiustyyppi), jotka jaat kanssamme, käytämme tehdäksemme analyysejä tai kerätäksemme tilastotietoja, jotka saatamme jakaa käyttämiemme ja puolestamme toimivien digitoimistojen kanssa.

Oikeudellinen perusta. Perustellut intressit, jotka auttavat meitä ymmärtämään tarpeesi ja odotuksesi paremmin, parantaaksemme siten palveluitamme, tuotteitamme ja tuotemerkkejämme.

Tietojesi vastaanottaja

CERAVE Nordic -bränditiimi vastaanottaa henkilötietosi, joita ei jaeta muiden tuotemerkkien tai oikeushenkilöiden kanssa. Käytämme toimistoja, jotka toimivat puolestamme (tietojenkäsittelijät) tietojen jaotteluun ja yksilöllisen kommunikaation luomiseen sinulle, mutta vain yllä lueteltuihin tarkoituksiin.

Tietojen säilytysaika

Ihokonsultaatioaikasi yhteydessä annetut henkilötiedot säilytetään kalenterivuoden loppuun, minkä jälkeen ne poistetaan.

Uutiskirjeen, kanta-asiakkuuden, keskustelufoorumien, tuotenäytteiden pyytämisen ja tuotearvostelujen yhteydessä annetut henkilötiedot säilytetään, kunnes lopetat tilauksen tai poistat tilisi. Jos haluat poistaa julkaisujasi tai arvostelujasi, sinun tulee tehdä tämä ennen käyttäjätilisi poistamista.

Sosiaalisen median kilpailujen yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan heti, kun kilpailu on päättynyt ja kun voittajiin on otettu yhteyttä.

Oikeutesi ja miten käytät niitä

 • Oikeus vaatia henkilötietojen tarkistamista/oikaisemista/poistamista tai peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn:
  • Sinulla on aina oikeus tutustua henkilötietoihisi ja pyytää niiden oikaisua. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen  [email protected]
  • Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn suostumuksen perusteella tai voit pyytää tulla unohdetuksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
   [email protected] Huomaathan, että näin tehdessäsi myöhemmälle ajankohdalle varatut ihokonsultaatiot perutaan ja profiilisi ja/tai käyttäjätilisi poistetaan.
  • Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeiden tilauksen lähettämiemme sähköpostien alatunnisteessa olevan linkin kautta.
 • Oikeus tietojen siirtoon
  • Sinulla on oikeus siirtää, kopioida tai viedä tietoja järjestelmästämme toiseen järjestelmään (tietyin rajoituksin). Jos haluat tehdä näin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lähetämme sinulle sähköpostitse yleiskatsauksen tallentamistamme henkilötiedoistasi.

Saatamme vaatia henkilöllisyyden todistamista pyyntösi käsittelyssä.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä Nordic-tason tietosuojavastaavaamme: [email protected]

Lisätietoa saat yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistämme osoitteessa www.cerave.fi