JA SINUN IHOSI

> AINESOSAT

Hyaluronihappo ihonhoidossa

Ihossa esiintyy luonnostaan hyaluronihappoa, joka sitoo vettä ihoon. Hyaluronihappo muistuttaa sientä, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Suuri hyaluronihappopitoisuus tarkoittaa siis sitä, että ihossa on paljon vettä, jolloin se pysyy hyvinvoivana ja kiinteänä.

Lue lisää hyaluronihaposta, sen hyödyistä ja miten sitä käytetään ihonhoitotuotteissamme.

Yleiskatsaus

Hyaluronihappoa esiintyy luontaisesti elimistössä, jossa sen tärkein tehtävä on sitoa vettä ihoon ja muihin kehonosiin. Sen lisäksi, että hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa, se auttaa pitämään ihon rakenteen napakkana. Ihon luonnollinen kyky tuottaa hyaluronihappoa heikentyy iän myötä. Vähenevää hyaluronihapon määrää voi kompensoida käyttämällä hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita.

Tietoa hyaluronihaposta

  • Hyaluronihappo on sokerimolekyyli
  • Elimistö tuottaa luonnostaan hyaluronihappoa
  • Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota elimistö tuottaa luonnostaan. Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon täyteläisenä ja kiinteänä. Hyaluronihappo pystyy imemään kosteutta ihon ympäristöstä, joten se pystyy kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti.

Hyaluronihapon hyödyt iholle

Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ihon kosteuspitoisuutta. Kosteuttamisen lisäksi hyaluronihappo tekee ihosta hyvinvoivan näköisen. Iho sisältää hyaluronihappoa luonnostaan. Hyaluronihappopitoisuus pienenee ajan myötä, jolloin ihon kyky pidättää kosteutta heikentyy. Vähenevää hyaluronihapon määrää voi kompensoida käyttämällä hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita, jotta ihon kosteuspitoisuus tasapainottuu.

Tuotteidemme sisältämä hyaluronihappo

Hyaluronihappoa käytetään kosteuttavana ainesosana useimmissa CeraVe-tuotteissa. Tutkimusten mukaan CeraVe Moisturising Cream kosteuttaa ihoa välittömästi heti ensimmäisestä käytöstä alkaen ja jopa 24 tuntia myöhemmin.