CeraVe ja hoitajat

The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

CERAVE & HOITAJAT

Ihonhoito on jokapäiväinen osa hoitotyötä monilla erikoisaloilla. CeraVe ja sen tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, mikä on brändi-identiteettimme ydin. Haluamme tukea ja inspiroida hoitajia tarjoamalla koulutusta, mielenkiintoista sisältöä ja ainutlaatuisia tarjouksia.The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

HOITAJAN PUHEENVUORO: MIKSI IHO TARVITSEE KOSTEUTTA?

"Noin 40 vuoden iässä ihon oma kosteutusprosessi hidastuu, minkä vuoksi sitä on alettava kosteuttaa jotta se säilyttäisi elastisuutensa ja suojakerroksensa. Sekä oman ihon että potilaiden ihon vahvistamiseksi meidän on tärkeää huolehtia [ihon] kosteutuksesta.. Ihon uloin kerros koostuu lipideistä, joista 50 % on keramideja. Nämä lipidit auttavat säilyttämään ihon kosteuden. Käyttäessämme kosteusvoiteita autamme ihoa säilyttämään tärkeät ominaisuutensa."

- Britt, Ihotautien sairaanhoitajaKERAmidit auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria suojakerrosta

The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

HOITAJAN PUHEENVUORO: IHON KERAMIDITASO

"Keramidit ovat välttämättömiä ihon terveydelle. Tutkimusten mukaan ihosairauksista, kuten atooppisesta ihottumasta ja aknesta, kärsivillä henkilöillä on matalammat keramidipitoisuudet, keramidipuutos."

- Gene Colon, Global VP Lääketieteelliset suhteet & Viestintä, CeraVe

Kaikki CeraVe-tuotteet sisältävät kolmea välttämätöntä keramidia (1, 3 ja 6-II), jotka ylläpitävät ihon suojakerrosta.The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

HOITAJAN PUHEENVUORO: MIKÄ VOI VAIKUTTAA POTILAIDEN IHOON?

" On monia asioita, jotka voivat vaikuttaa potilaiden ihoon. Esimerkiksi psoriaasi ja ekseema voivat kuivattaa ihoa ja vaativat ylimääräistä kosteutusta. Myös maksa- ja munuaissairaudet sekä lääkkeet ja ei-lääkkeelliset hoidot voivat aiheuttaa ihon kuivumista. Esimerkiksi insuliinipumpun vaihto voi vaurioittaa ihoa ja tehdä siitä kuivemman ja kutisevan. Myös kompressiosidokset ja tukisukat voivat kuivattaa ihoa. Siksi on tärkeää huolehtia ihosta ja varmistaa, että se on kosteutettu sidoksia ja tukisukkia vaihdettaessa."

- Britt, Ihotautien sairaanhoitaja